Posted on / by vendesign / in Seizoen 1

Jessica Kuhne

Jessica Kuhne tilt jouw woning naar een hoger niveau!

Laat ik beginnen dat we 87% van de tijd ons bevinden in een gebouw, waarvan vele uren in huis. Het interieur vormt dus grotendeels het decor van je leven. Een interieuradvies is ook niet zomaar een uitgave, maar een investering voor jezelf en je huis.

Van kleine studio tot grote villa’s. Graag denk ik met je mee en geef een doordachte indeling-, kleur- en verlichtingsadvies waar je van versteld staat!

Mijn missie is om je weer helemaal happy te laten voelen in je huis. Dat je hier kan opladen en ontspannen. Dit met een snelle en goede service. Door mijn ervaring in het hoog segment weet ik de mogelijkheden op het gebied van interieur.

Daarnaast bepaal jijzelf hoe groot het project wordt! Je kan bij mij aankloppen voor kleine vragen en grote projecten.

Neem een kijkje op de website voor projecten en verdere informatie.